Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Dastek Oy, y-tunnus 2964094-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Manner-Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet voi tilata verkkokaupan www.dastek.fi ostoskorin kautta tai sähköpostilla kauppa@dastek.fi.

Asiakkaan tulee tutustua huolellisesti tuotteiden tuotetietoihin ennen tilaamista. Kaikki tuotteeseen liittyvät tiedot löytyvät verkkokaupasta tuotteen tuotekortilta. dastek.fi varaa oikeuden rajoittaa tarjoustuotteiden asiakaskohtaista ostomäärää.

Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun asiakas lähettää tilauksen verkkokaupasta. Asiakasta kehotetaan tarkistamaan tilauksensa sisältö huolellisesti ennen tilauksen vahvistamista, sopimusehtojen hyväksymistä ja maksamista. Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että tilaukseen liittyy maksuvelvollisuus.

Tilauksen voi tehdä myös sähköpostilla kauppa@dastek.fi kautta. Tässä tapauksessa myyjä kirjaa tilattavat tuotteet suoraan järjestelmään ja maksu suoritetaan myyjän ja asiakkaan sopimalla maksutavalla. Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun asiakas hyväksyy myyjän esittämät tuotteet ja hinnat.

dastek.fi lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Asiakkaan velvollisuutena on tarkistaa, että tilausvahvistus vastaa sisällöltään tilausta.

dastek.filla on oikeus olla hyväksymättä tilausta. dastek.filla saattaa olla hyväksymättä tilausta esimerkiksi sen vuoksi, ettei tuotetta tai sitä korvaavaa tuotetta ole enää saatavilla.

Asioidessaan dastek.fissa asiakkaan tulee aina antaa itsestään oikeat ja täydelliset tiedot. Vaadittavia tietoja ovat nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, postiosoite sekä erikseen toimitusosoite, mikäli tuotteet toimitetaan eri osoitteeseen. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Yleisimmät verkkopankit, visa ja master luottokortit, walley(collector)lasku ja ennakkolasku.

Toimitustavat ja toimitusaika

Vaihtoehtoina toimituksille ovat, toimitus lähimpään Schenkerin noutopisteeseen ja toimitus kotiovelle.

Osalle tuotteista myös nouto on mahdollinen.

Toimitamme tällä hetkellä vain Suomeen(Pois lukien Ahvenanmaa). Currently deliveries only within Finland

Toimitusaika on normaalisti 2-7 ARKIPÄIVÄÄ tilauksesta. Mikäli toimitusaika jostain syystä on normaalia pidempi, ilmoitamme siitä viipymättä.

Tuotteiden palauttaminen

dastek.fi-verkkokaupan tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteeseen voi tuona aikana tutustua samalla tavalla kuin se olisi kivijalkamyymälässä mahdollista. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja myyntikuntoinen. Asennettua tuotetta ei voi palauttaa. Maksimi hyvitys myyntikuntoiselle tuotteelle on 75% ostohinnasta. Postikuluja ei hyvitetä.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteys asiakaspalveluumme kauppa@dastek.fi palautusohjeiden saamiseksi.

dastek.fi-verkkokaupassa asiakas vastaa itse palautuskustannuksista, ellei palautuksen syy ole kauppiaan virhe, kuten väärä tuote. Mikäli kyseessä on noutotilaus, palautettavaa tuotetta ei välttämättä voi palauttaa samaan paikkaan, josta se on noudettu.

Osa tuotteista voidaan palauttaa normaaliin tapaan postitse. Suurempien tuotteiden kohdalla (esimerkiksi iso saarekeliesikupu) voi joutua käyttämään muuta kuljetustapaa. Tällöin rahtikustannus voi olla matkan pituudesta riippuen esimerkiksi 70-150 euroa.

Verkkokauppatilauksissa rahat hyvitetään samalla maksutavalla, jolla tilaus on tehty.  Hyvitys tapahtuu 14 päivän kuluessa palautetun tuotteen tarkastamisesta.