Toimitusehdot

Kirjoita Verkkokaupan tuotteita myy Dastek Oy, y-tunnus 2964094-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Manner-Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet voi tilata verkkokaupan www.dastek.fi ostoskorin kautta tai sähköpostilla kauppa@dastek.fi.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitustavat ja toimitusaika

Posti kuljettaa tuotteet lähimpään toimistuspisteeseen saakka. Toimitusaika on normaalisti 2-7 arkipäivää tilauksesta. Mikäli toimitusaika jostain syystä on normaalia pidempi, ilmoitamme siitä viipymättä.

Jotkut tuotteet voi myös noutaa itse Vantaalta, nopeimmillaan samana päivänä.

Tuotteiden palauttaminen

dastek.fi-verkkokaupan tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteeseen voi tuona aikana tutustua samalla tavalla kuin se olisi kivijalkamyymälässä mahdollista. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja myyntikuntoinen. Asennettua tuotetta ei voi palauttaa.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteys asiakaspalveluumme palautusohjeiden saamiseksi.

dastek.fi-verkkokaupassa asiakas vastaa itse palautuskustannuksista, ellei palautuksen syy ole kauppiaan virhe, kuten väärä tuote. Mikäli kyseessä on noutotilaus, palautettavaa tuotetta ei välttämättä voi palauttaa samaan paikkaan, josta se on noudettu.

Osa tuotteista voidaan palauttaa normaaliin tapaan postitse. Suurempien tuotteiden kohdalla (esimerkiksi iso saarekeliesikupu) voi joutua käyttämään muuta kuljetustapaa. Tällöin rahtikustannus voi olla matkan pituudesta riippuen esimerkiksi 70-150 euroa.