Tilaus, toimitus ja palautus

TUOTTEIDEN TILAAMINEN

Asiakkaan tulee tutustua huolellisesti tuotteiden tuotetietoihin ennen tilaamista. Kaikki tuotteeseen liittyvät tiedot löytyvät verkkokaupasta tuotteen tuotekortilta. dastek.fi varaa oikeuden rajoittaa tarjoustuotteiden asiakaskohtaista ostomäärää.

Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun asiakas lähettää tilauksen verkkokaupasta. Asiakasta kehotetaan tarkistamaan tilauksensa sisältö huolellisesti ennen tilauksen vahvistamista, sopimusehtojen hyväksymistä ja maksamista. Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että tilaukseen liittyy maksuvelvollisuus.

Tilauksen voi tehdä myös sähköpostilla kauppa@dastek.fi kautta. Tässä tapauksessa myyjä kirjaa tilattavat tuotteet suoraan järjestelmään ja maksu suoritetaan myyjän ja asiakkaan sopimalla maksutavalla. Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun asiakas hyväksyy myyjän esittämät tuotteet ja hinnat.

dastek.fi lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Asiakkaan velvollisuutena on tarkistaa, että tilausvahvistus vastaa sisällöltään tilausta.

dastek.filla on oikeus olla hyväksymättä tilausta. dastek.filla saattaa olla hyväksymättä tilausta esimerkiksi sen vuoksi, ettei tuotetta tai sitä korvaavaa tuotetta ole enää saatavilla.

Asioidessaan dastek.fissa asiakkaan tulee aina antaa itsestään oikeat ja täydelliset tiedot. Vaadittavia tietoja ovat nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, postiosoite sekä erikseen toimitusosoite, mikäli tuotteet toimitetaan eri osoitteeseen. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

TOIMITUS

Vaihtoehtoina toimituksille ovat, toimitus lähimpään postin noustopisteeseen ja toimitus kotiovelle.

Osalle tuotteista myös nouto on mahdollinen.

Toimitamme tällä hetkellä vain Suomeen(Pois lukien Ahvenanmaa). Currently deliveries only within Finland

Toimitusaika on normaalisti 2-5 arkipäivää tilauksesta. Mikäli toimitusaika jostain syystä on normaalia pidempi, ilmoitamme siitä viipymättä.

PALAUTUS/VAIHTO

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteeseen voi tuona aikana tutustua samalla tavalla kuin se olisi myymälässä mahdollista. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja myyntikuntoinen. Asennettua tuotetta ei voi palauttaa. Palautuksesta saattaa koitua kuluja palauttajalle!

  • Verkkokauppatilauksissa rahat hyvitetään samalla maksutavalla, jolla tilaus on tehty. Myymälätilauksissa maksu palautetaan asiakkaan tilille. Hyvitys tapahtuu 14 päivän kuluessa palautuksessa.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteys asiakaspalveluumme palautusohjeiden saamiseksi.